Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 03.04.2014.
14:30
Beta A
Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin izjavio je danas da se pripajanje poluostrva Krim Ruskoj Federaciji ne može porediti sa jednostranim proglašenjem nezavisnosti Kosova.
Četvrtak 03.04.2014.14:40
Крим-Руссија+ Света Метохија-Србија+ Крым-Россия+ Косово-Сербия+ .
Četvrtak 03.04.2014.15:01
Господин Чепурин није у праву .Каже да је Косово отето, то није тачно по мом мишљењу .Косово је 2008 године ДС са Тадићем, мирно и лепо предала шиптарима .Зашто тада Тадић није отворио уста па да се љути на шиптаре, зашто их није тужио.Зашто се и Дачић није супростављао независности Косова.Влада Србије је мирним путем предала Косово .Слободан није дозвољавао никакве америчке војне базе на Косово и зато смо бомбардовани .НАТО жели што ближе да се приближи Русији и зато прави војне базе .
Četvrtak 03.04.2014.15:04
Ambasador Rusije zna koje mjsto ima kosovo u BALKANSKOJ RUSIJI zato je miran i kaže to niko ne mže da odvaja.
Četvrtak 03.04.2014.15:47
MNOGO SI NE OBAVEŠTEN NATO AMERIČKI VOJNI ANALITIČARI DA NE REKLAMIRAM KOJE NOVINE KAŽU DA SE NA BALKANU STVARA =BALKANSKA RUSIJA =SLOVENIJA, MAĐARSKA, HRVACKA,BIH,SRBIJA,RUMUNIJA,BUGARSKA,I GRČKA .GLAVNI GRAD BEOGRAD == A VJEROVATNO JE PUTIN PRESJEDNIK.
Četvrtak 03.04.2014.16:43
Tako je Čepo! Kosovo i Metohija su opet oteta srpska zemlja. Isto tako, opet će biti vraćena.
Četvrtak 03.04.2014.17:10
Чепурине, није није Кос-Мет отет него противуставно продат и предат од српских велеиздајничких политичара. Почетак је направио Тадић-и, а завршетак фукара Вучић, буцко Дачић и неверни Тома гробар.
Četvrtak 03.04.2014.21:23
Amerika i Brisel nikako da se okanu Srbije. Kad kod im treba osuda, pokriće ili opravdanje, okome se na male i slabe zemlje. Počnu da pritiskaju Srbiju. Oni veliki, jaki i bogati, reaguju ali ne čine ništa. Ne može od njih ni vlast u Srbiji, jer smo na teškom Evropskom putu, punom zahteva za koje znamo, a ima i onih koje će nam se naknadno saopštiti. Srbija je u ovom trenutku u velikoj dilemi. Vlasti pokušavaju da izbegnu odgovor Vašingtonu i Briselu na njihov ultimatum prema Ruskoj Federaciji, odnosno uvođenju sankcija. Srpska vlast mora da se odredi prema Rusiji, a u vezi sa pripajanjem Ruskog Krima, Ruskoj Federaciji.
Četvrtak 03.04.2014.21:25
Traže da se nešto kaže, jer smo u obavezi da poštujemo Evropske stavove, jer su nam posle mnogo ustupaka, a u vezi sa Kosmetom, omogućili Datum i pregovore. Nešto svakako mora da se kaže, direktno, uvijeno, nemušto ili nezazumljivo. To znači da će i jedna i druga strana biti nezadovoljne. Amerika i Brisel, ukoliko im se ne dopadne, nastaviće sa pritiscima, možda i sa pretnjama ili sankcijama, a Ruska Federacija će biti razočarana, što je uopšte Srbija prihvatila i taj ultimatum zapada. Kakav će naš odgovor biti i u šta će se on izroditi, pokazaće vreme, ali je sigurno da će ispunjenje zahteva Vašingtonu i Briselu imati posledice.
Četvrtak 03.04.2014.21:26
Aleksandar Vučić je već najavio da Srbija Rusiji neće uvoditi sankcije, a i pitanje da li će Srbija uopšte, nešto od očekivanja Vašingtona i Brisela, uopšte da kaže.Amerika i Brisel, dakle mnoge zemlje Zapadne Evrope prema Srbiji i srpskom narodu i mnogim građanima, multietničke Srbije, već decenijama su nemilosrdni, netaktični, bezobzirni, licemerni, neodgovorni, nezahvalni, nezasitii, jedino ih interesuje njihov ogoljeni interes.
Četvrtak 03.04.2014.21:26
Kako od zemlje koju je bombardovao NATO, ubijao 78. dana decu, rušio bolnice, infrastrukturu,mostove, stambena naselja, ubijao građane, posejao na hiljade tona uranijuma od čijih posledica umire na stotine građana Srbije i Kosova svake godine, učinio nezapamćen zločin u 20. veku, štetu koja se procenjuje na 120 milijardi dolara, od koje već deceniju i po ne može da se oporavi, tražiti da se odredi prema Ruskom pripajanju Krima Ruskoj Federaciji, kada su joj oteli deo teritorije. Mogu oni da govore kako to nije isto. Nije, ali samo u jednom: da bi Vašington i Brisel, okupirali i odsekli Kosovo od Srbije, državu bombardovali 78 dana i učinili nebrojene zločine.
Četvrtak 03.04.2014.21:28
Ruska Federacija nije ispalila ni jedan metak, a sebi je pripojila ono što joj je oduvek pripadalo.Bune se i kada Ruski zvaničnici odu u Krim, a da ne traže ničiju dozvolu. Pa zar Srbija od juna 1999. godine,nije bila predmet takvih poseta. Nema predsednika zemalja NATO Alijanse, koji nije bio na Kosovu, zaobilazeći Srbiju. Nema onog koji nije obećao nezavisnost.Preduzimanje bilo kakvih mera prema prijateljskoj Rusiji, značiće da se slažemo mi oko Kosova. To je isto, kao kada se traži da se odreknete brata, oca, majke, najboljeg prijatelja i komšije. Zar njima nije jasno, šta Srbiju i Rusiju povezije, ne danas već kroz istoriju.
Četvrtak 03.04.2014.21:29
Preduzimanje bilo kakvih mera prema prijateljskoj Rusiji, značiće da se slažemo mi oko Kosova. To je isto, kao kada se traži da se odreknete brata, oca, majke, najboljeg prijatelja i komšije. Zar njima nije jasno, šta Srbiju i Rusiju povezije, ne danas već kroz istoriju. Zašto se pritiska slaba Srbija, postavljaju uslovi i ultimatumi, a Nemačkoj ne mogu ništa da kažu, jer je njima jasno da ona pre svega vodi računa o svojim interesima, državi i narodu.
Četvrtak 03.04.2014.21:29
Znači li to da su naši ,,prijatelji“ postali panični, i osetili se slabi na buđenje nekoga, za koga su verovali da će biti večno uspavani „Ruski medved“, ili su zaboravili da Rusija nije više ona iz doba Jelcina, sa kojim su se poigravali i nadali se da će okupirati i Sibir. Isprečio se, na njihovu nesreću i sreću mnogih slabih zemalja pa Srbije i sveta Putin.Prema Srbiji, srpskom narodu i svima koji žive, zapad postaje sve osioniji, netaktičan, nemilosrdan, na momente bezobziran, sigurno licemeran, neodgovoran, nezahvalan i nezasit i pored toga što je Srbija morala da se odrekne Kosova, svoje istorije i svoje tradicije, i što im ispunjava svaku želju.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)